Usluge koje pružamo

Centar za psihoterapiju „U povjerenju“ je organizacija koja se bavi promocijom i unapređenjem mentalnog zdravlja. Osnovan je sa ciljem pružanja stručne psihoterapijske pomoći osobama koje pate od različitih psihičkih smetnji. Takođe, jedan od bitnih ciljeva ovog centra je promovisanje psihoterapije kao metode liječenja psihičkih smetnji, stanja i poremećaja.

U Centru rade psiholozi - edukovani psihoterapeuti, osposobljeni za pružanje pomoći osobama sa različitim psihičkim poteškoćama, po međunarodno prihvaćenim standardima za obuku psihoterapeuta. U svom radu pridržavaju se etičkih principa psihoterapeuta koji imaju za cilj da zaštite klijenta čiji interesi su uvijek na prvom mjestu.

Na ovom sajtu možete pronaći korisne informacije šta je psihoterapija, koje oblike psihoterapije nudimo, za koga je namjenjena te kako nam se možete obratiti.


O nama

Budite dobri prema sebi


Potražite pomoć kada vam je potrebna.


Kontaktirajte nas

Aktuelnosti

June 28, 2021

Trening iz Refleksivnog roditeljstva za profesionalce

Ana Frojd Centar je jedna od vodećih engleskih ako ne i svjetskih organizacija iz oblasti mentalnog zdravlja sa različitim preventivnim intervencijama koje su u velikoj mjeri […]
May 17, 2021

Proljetnji workshop u Beogradu

U subotu, 15.maja, u okviru Društva grupnih analitičara Beograd je organizovan Proljetnji workshop na kojem su učestvovale i naše terapeutkinje.   Workšop je započeo predavanjem dr […]
December 29, 2020

Objavljen rad kolegice Tanje Stjepanović u časopisu Grupna analiza

S ponosom dijelimo informaciju da je rad naše kolegice i terapeutkinje Tanje Stjepanović pod nazivom “Ljekovitost analitičke grupe u proradi traume silovanja” (The healing power of […]
 

Preporuke

  • Marina
    Psihoterapija je nešto najbolje što mi se desilo u životu. Naučila sam da bolje razumem sebe, da bolje razumem druge ljude, da postanem sebi važna, da shvatim da uvek imam izbor i da ga sama pravim. Naučila sam još puno toga, a najvažnije, pomogla mi je da rastem i da se razvijam kao osoba, da menjam sebe i svoj život na bolje. Javila sam se jer sam imala problem, a zapravo sam izašla kao druga osoba, širih vidika, bez strahova, svesna svojih kvaliteta i mogućnosti i spremna za život bez granica.
    Marina
  • Ana
    U početku sam bila skeptična prema ovakvom vidu terapije i pomoći, nekada nije lako potražiti pomoć, priznati sebi dalje da ne možeš sam. Ukoliko ste i sami u nekim podržavajućim profesijama i pomažete drugima, čini mi da je onda još teže. Ali, na psihoterapiji sam naučila da napredak nikada ne ide uzvodnom linijom, ona talasa, ima uspona i padova, ali i to je rast i dio napretka. Osjetila sam istinsko razumjevanje i dobila ogromnu podršku, prvenstveno od mog psihoterapeuta, a onda i od grupe. Naučila sam da bolje slušam druge, da gradim strpljenje, da osluškujem sebe. Naučila sam da su svi odgovori na moja pitanja zapravo u meni samoj.
    Ana
  • Jelena
    Psihoterapija...kao i odnos između mene i mog terapeuta, jedno su od najvažnijih životnih iskustava. Kažu da je najteže u životu spoznati sebe...Biti iskren prema drugima, ali najprije prema sebi...biti autentičan..u kontaktu sa osjećanjima...
    Jelena
  • Biljana
    Uz pomoć terapeuta otkrila sam potpuno novu i vedriju stranu moje ličnosti koja je negdje bila prekrivena velikom tugom i destrukcijom u svim segmentima života...Ogromna podrška terapeuta, razumjevanje, empatija i iskustvo koje je poseban biser u mom životu!
    Biljana